Meny Lukk

SAMTYKKE

ERKLÆRING

Når du avgir et samtykke er det disse betingelsene du aksepterer.

Samtykkeerklæring_2023_hvit

Det samtykket du gir til Story House Egmont overstyrer reservasjoner i Reservasjonsregistret i Brønnøysund. Du kan når som helst melde deg av fra å motta markedsføring eller administrere dine samtykker ved å logge deg inn på minside.egmont.no eller gjennom avmeldingslink i vår elektroniske kommunikasjon. For mer detaljert informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, les mer her. Ditt samtykke varer til du selv trekker det tilbake.  

 

I Story House Egmont AS inngår også:

  • Egmont Kids Media Nordic
  • Fagmedia

Se mer her

Når du bestiller et abonnement må du oppgi riktig kontaktinformasjon - navn, adresse, epost og mobilnummer. Informasjon om ditt abonnement og produkt vil kommuniseres gjennom post, e-post, og SMS. Du er selv ansvarlig for å holde til enhver tid holde kontaktinformasjonen din oppdatert. Du kan endre og tilpasse dine opplysninger og samtykker på minside.egmont.no.

Vi vil også samle inn, sammenstille og bruke informasjon om hvilke produkter du har kjøpt fra oss og hvilke arrangementer og produkter du har vist interesse for tidligere. I tillegg kobler vi sammen de opplysningene vi registrerer med offentlig tilgjengelige opplysninger, som for eksempel mobilnummer… (få eksakt info fra Data Factory eller linke til deres info).

Dersom du har bestilt via digitale kanaler og/eller benytter våre digitale produkter som Min Side, Flipp, Klikk o.l. vil vi også registrere opplysninger om enhet og IP-adresse, samt hvordan du bruker tjenesten når du er innlogget. Vi bruker ikke sensitive personopplysninger om deg med mindre du har uttrykkelig samtykket til dette.

Vi henter inn, sammenstiller og behandler disse opplysningene for å sikre at det vi sender ut er mest mulig relevant for deg. Vi deler kun informasjonen med andre hvis det er nødvendig for å levere tjenesten, eller når du har samtykket til det. Du kan til enhver tid endre og tilpasse dine opplysninger og samtykker på minside.egmont.no.

Vi ønsker å gi våre kunder gode tilbud og rabatterte priser fra bedrifter vi samarbeider med. Hvem vi samarbeider med kan endre seg.  Vi vil alltid sørge for å ha samarbeidspartnere som vi mener er relevant for kundene våre. 

Se liste over våre samarbeidspartnere her.

Personvern- erklæring

Vår personvernerklæring forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi tar hensyn til personvernet.

Personvern- innstillinger

Her får du informasjon om hvordan du kan kontrollere hvilken informasjon vi lagrer, og hvordan den kan brukes.

Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss her.

Samarbeidspartnere

Hva er typiske samarbeidspartnere for Story House Egmont.

Hvem er Story House Egmont

Vi er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Vi utvikler morgendagens medier gjennom historiefortelling og digital innovasjon.